Tel: +355 (0) 68 23 23 23 8
Rruga “Mihal Komneno”,tek Porta e Pashait, View on Map
<span>Shikoni Aktivitetet </span> Tona

Shikoni Aktivitetet Tona

Trip Advisor

Awards

Hotel Mangalemi eshte nderuar me Cmimin e Argjende dhe te Arkitektures Baze Shqiptare nga Programi i Markes Cilesore te Shqiperise Origjinale.

Lonely Planet

Hotel Mangalemi Rekomanduar ne Lonely Planet