Tel: +355 (0) 68 23 23 23 8
Rruga “Mihal Komneno”,tek Porta e Pashait, View on Map
Galeri

Galeri

Galeri  

 • Gallery-1
 • Gallery-2
 • Gallery-3
 • Gallery-4
 • Gallery-5
 • Gallery-6
 • Gallery-7
 • Gallery-8
 • Gallery-9
 • Gallery-10
 • Gallery-11
 • Gallery-12
 • Gallery-13
 • Gallery-14
 • Gallery-15
 • Gallery-16
 • Gallery-17
 • Gallery-18
 • Gallery-19
 • Gallery-20
 • Gallery-21
 • Gallery-22
 • Gallery-23
 • Gallery-24
 • Gallery-25
 • Gallery-26
 • Gallery-28
 • Gallery-29
 • Gallery-30
 • Gallery-31
 • Gallery-32
 • Gallery-33
 • Gallery-34
 • Gallery-35
 • Gallery-36
 • Gallery-37
 • Gallery-38
 

Trip Advisor

Awards

Hotel Mangalemi eshte nderuar me Cmimin e Argjende dhe te Arkitektures Baze Shqiptare nga Programi i Markes Cilesore te Shqiperise Origjinale.

Lonely Planet

Hotel Mangalemi Rekomanduar ne Lonely Planet