Tel: +355 (0) 68 23 23 23 8
Rruga “Mihal Komneno”,tek Porta e Pashait, View on Map
Dhome Konferencash

Dhome Konferencash

Dhome Konferencash  

  • conference-room
  • conference-room-3
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Trip Advisor

Awards

Hotel Mangalemi eshte nderuar me Cmimin e Argjende dhe te Arkitektures Baze Shqiptare nga Programi i Markes Cilesore te Shqiperise Origjinale.

Lonely Planet

Hotel Mangalemi Rekomanduar ne Lonely Planet