Tel: +355 (0) 68 23 23 23 8
Rruga “Mihal Komneno”,tek Porta e Pashait, View on Map
Kontakt

Kontakt

Tel: +355 (0) 32 232 093

Cel: +355 (0) 68 23 23 238

E-mail: hotel_mangalemi@yahoo.com

E-mail: reservations@mangalemihotel.com

Web: http://www.mangalemihotel.com

Adresa: Rruga Mihal Komneno, Berat, Albania

Facebook:  https://www.facebook.com/pages/Hotel-Mangalemi/133248015864

 

Plotesoni formularin me poshte


 

Trip Advisor

Awards

Hotel Mangalemi eshte nderuar me Cmimin e Argjende dhe te Arkitektures Baze Shqiptare nga Programi i Markes Cilesore te Shqiperise Origjinale.

Lonely Planet

Hotel Mangalemi Rekomanduar ne Lonely Planet