Tel: +355 (0) 68 23 23 23 8
Rruga “Mihal Komneno”,tek Porta e Pashait, View on Map
<span>Libri i</span> Përshtypjeve

Libri i Përshtypjeve

Libri i Përshtypjeve

 • Capture1
 • Capture3-150x150
 • Capture5-300x192
 • Capture8
 • Capture10-150x150
 • Capture12-300x194
 • Capture15
 • Capture1-150x150
 • Capture3-300x193
 • Capture6
 • Capture8-150x150
 • Capture10-300x194
 • Capture13
 • Capture15-150x150
 • Capture1-300x192
 • Capture4
 • Capture6-150x150
 • Capture8-300x192
 • Capture11
 • Capture13-150x150
 • Capture15-300x190
 • Capture2
 • Capture4-150x150
 • Capture6-300x193
 • Capture9
 • Capture11-150x150
 • Capture13-300x196
 • Capture16
 • Capture2-150x150
 • Capture4-300x186
 • Capture7
 • Capture9-150x150
 • Capture11-300x194
 • Capture14
 • Capture16-150x150
 • Capture2-300x196
 • Capture5
 • Capture7-150x150
 • Capture9-300x193
 • Capture12
 • Capture14-150x150
 • Capture16-300x192
 • Capture3
 • Capture5-150x150
 • Capture7-300x194
 • Capture10
 • Capture12-150x150
 • Capture14-300x196
 

Trip Advisor

Awards

Hotel Mangalemi eshte nderuar me Cmimin e Argjende dhe te Arkitektures Baze Shqiptare nga Programi i Markes Cilesore te Shqiperise Origjinale.

Lonely Planet

Hotel Mangalemi Rekomanduar ne Lonely Planet